Svatomartinský čas patří mladému vínu, dobrému jídlu a zábavě s přáteli. Nenechte jej letos uplynout bez povšimnutí. Přijďte k nám na Kovárnu a užijte si Svatomartinského vína a s ním spojených hodů plnými doušky.
Z této tradiční podzimní české kuchyně budete moci ochutnat:
PŘEDKRM
JEMNÁ PAŠTIKA Z HUSÍCH JATÝREK S JABLEČNÝM PIKANTNÍM CHUTNEY
s marinovaným salátkem a právě rozpečeným kovářským chlebem z naší pece
POLÉVKA
KALDOUN - KRÉMOVÁ POLÉVKA Z HUSY
s masem, nudlemi, zeleninou a játrovými knedlíčky
HLAVNÍ CHOD
KONFITOVANÉ HUSÍ STEHNO
přes noc pečené v sádle s marinovaným červeným zelím s jablky, lokší a variací bramborového a bylinkového knedlíku
KONFITOVANÉ HUSÍ PRSO
přes noc pečené v sádle s marinovaným červeným zelím s jablky, lokší a variací bramborového a bylinkového knedlíku
DEZERT
LÍVANCE S ČERSTVÝM OVOCEM
javorovým sirupem, rozinkami, vanilkový créme fraiche a máta